Osta Painoliivi | Tillskottsbolaget.fi
Ilmainen toimitus yli 50 euro ostoksille
Bonus tuotteet
Pisteit kaikista ostoksistasi
Valuutta currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Ilmainen toimitus yli 50 euro ostoksille Bonus tuotteet Pisteit kaikista ostoksistasi
Luokat

Painoliivit

Tuntuuko, että pysyt paikallasi treenissäsi ja kehityksessäsi? Ehditkö vain lyhyelle kävelylle tai lenkille, mutta haluaisit saada niistä enemmän irti? Silloin kannattaa kokeilla painoliiviä! Painoliivi on juuri niin kuin kuulostaakin - liivi, jossa on kiinnitetyt painot, yleensä 10-30 kiloa. Voit itse päättää haluamasi kuorman korkeuden ja säätää sitä haluamallasi tavalla! Sijoita painoliiviin ja saat enemmän irti kävelyistäsi, intervalliharjoituksistasi tai voimaharjoittelustasi! Käyttömahdollisuuksia on monia ja mahdollisuudet ovat loputtomat. Tillskottsbolagetista löydät lukuisia erilaisia painoliivejä useilta eri tunnetuilta tuotemerkeiltä!

Jrjestlj
Star Gear Weighted Vest
Haluatko saada yhtä paljon treenistä, mutta lyhyemmässä ajassa? Monet meist...
€91
Star Gear Weighted Vest, 30 kg
15
Tämä painoliivi Star Gearilta sisältää 30 painoplokkaa, joista jokainen p...
€170 (€200)
Star Gear Weighted Vest, 15 kg
14
Saat enemmän tehoa powerwalkista tai lisää painoa kyykkyihin ja askelkyykkyihin lai...
€124 (€145)
OMPU Viktvst, 30 kg
Tämä säädettävä painoliivi OMPU:lta painaa kokonaiset 30 kg, jos kai...
€164
Star Gear Weighted Blocks, 15 kg
Käyttämällä painoliiviä harjoitellessasi voimaa tai kuntoa voit saavuttaa...
€55
Master Fitness Weight Vest Master, 20 kilo
Haasta itsesi ja lisää treenin intensiteettiä Masterin painovyöllä! Nyt u...
€154
Master Fitness Weight Vest Master, 30 kg
Vankka ja kestävä Masterin 30 kg:n painovyö on itsestäänselvä valint...
€172

Mikä on painoliivi?

Juuri niin kuin nimi vihjaa, se on painoa täynnä oleva liivi! Saatat tunnistaa sen nimillä kuin painoliivi tai treeniliivi, vaikka yleisin termi onkin painoliivi. Miltä painot näyttävät, mistä ne on tehty ja miten ne kiinnitetään liiviin, vaihtelee valinnastasi riippuen. Yleisin tapa on, että painot ovat pieniä pussukoita tai palikoita, usein täytetty hiekalla tai muulla painolla. Joissakin malleissa ne ovat kiinni, joten et voi säätää painoa itse, mutta yleisin tapa on, että ne ovat säädettäviä. Silloin voit helposti ottaa ne pois liivistä ja säätää vastusta itse päivän ja treenimuodon mukaan! Todella kätevää.

Onko painoliivillä treenaaminen hyvä idea?

Painoliivin etuja on monia, mutta yksi suurimmista on sen monipuolisuus! Riippumatta siitä, miten, milloin ja missä treenaat, painoliivi voi optimoida harjoittelusi ja maksimoida tuloksesi. On merkityksetöntä oletko nuori tai vanha, tyttö tai poika, käveletkö lenkkejä vai treenaatko nyrkkeilyä huipputasolla; painoliivi sopii kaikille!

Toinen etu on, että voit käyttää sitä myös silloin, kun et treenaa. Käyttämällä sitä arjessa saat harjoitusta ylävartalolle ja parannat myös ryhtiäsi ja poltat enemmän kaloreita!

Kuinka paljon enemmän kaloreita polttaa painoliivillä?

Yksi tämän treenivälineen yleisimmistä käyttötarkoituksista on nopeuttaa ja/tai maksimoida painonpudotus. Suuren ylipainon yhteydessä voi olla ongelmallista suorittaa muuta kuin päivittäiset kävelyt, mutta lisäämällä hieman ylimääräistä kuormitusta voit lisätä huomattavasti kalorienkulutusta. Tosiasia on, että lisäämällä vain 10 kiloa voit polttaa jopa 20% enemmän kaloreita kuin olisit tehnyt ilman ylimääräisiä kiloja. Näin maksimoit kävelyidesi tehon ja voit lisäksi lisätä painoa enemmän ja enemmän ajan myötä, kun pudotat painoa ja vahvistut.

Painoliivi saa kehosi uskomaan, että painat enemmän kuin todellisuudessa. Tulos? Kehosi polttaa enemmän rasvaa. Voit hyötyä liivistä myös arjessa, etenkin jos seisot ja kävelet paljon työssäsi. Tällainen pieni asia voi edistää painonpudotustasi entisestään. Juuri tästä syystä painoliivi on kannattava sijoitus sinulle, joka treenaat tavoitteena painonpudotus ja haluat maksimoida tuloksesi!

Kuinka painava painoliivi tulisi olla?

Suurin osa markkinoilla olevista liiveistä voi säätää painoa, mikä poistaa kysymyksen siitä, kuinka painava liivi sinun tulisi ostaa. Useimmat niistä ovat myös enintään 30 kiloa, eivätkä useimmiten maksa paljoa enemmän kuin ne, jotka voivat painaa enintään 10 tai 15 kiloa.

Vammojen riskin minimoimiseksi ja lihaksia ja niveliä liian kovaa kuormittamatta suosittelemme aloittamaan kevyemmillä painoilla ja edistymään sitten. Mitä vahvemmaksi tulet, sitä enemmän voit lisätä kiloja!

Mikä painoliivi on paras?

Painoliivien valikoima kasvaa jatkuvasti, ja tänään on laaja valikoima raskaammista kevyempiin vaihtoehtoihin, eri tuotemerkkejä ja erilaisia solkia. Vastata kysymykseen Mikä on paras on siksi vaikeaa. Voidaan kuitenkin sanoa, että on kannattavaa lisätä muutama satanen ja sijoittaa laadukkaaseen, sen sijaan että valitset halvimman mahdollisen. Laadukkuus ja kestävyys ovat olennaisia tekijöitä tämän lisävarusteen kohdalla, kun sitä on kuormitettava x määrällä kiloja ja sitä on käytettävä pitkään.

Panosta siis laadukkaaseen, säädettävään versioon, jolla on suuri maksimipaino. Tehdessäsi tämän voit käyttää sitä monien vuosien ajan eteenpäin ja tulla vahvemmaksi ja vahvemmaksi samalla.

Onko juokseminen painoliivillä hyvä idea?

Painoliiviä voi käyttää melkein kaikissa fyysisissä aktiviteeteissa, ei vähiten juoksemisessa! Halusitpa sitten lisätä voimaa tai parantaa kuntoasi, painoliivi voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin! Lisäämällä painoliivin harjoitteluusi voit helposti lisätä kuormitusta ja haastetta. Riippuen harjoitusmuodosta ja halutusta haasteesta, voit säätää kuormitusta poistamalla tai lisäämällä painoja liiviin. Toisin sanoen voit sopeuttaa painon ja käyttää painoliiviä enemmän tai vähemmän milloin tahansa!

Lisäämällä ylimääräistä painoa juostessa voit tulla huomattavasti nopeammaksi ja kestävämmäksi. Juokse muutama kerta painoliivi päällä ja ota sitten liivi pois juostessasi kierros tunteaksesi kuinka paljon nopeammin ja kevyemmältä tuntuu! Sen avulla voit viedä harjoittelusi seuraavalle tasolle ja maksimoida tuloksesi.

Monet meistä voivat eri syistä kävellä vain yhden tai kaksi kertaa päivässä eivätkä voi tehdä muuta kuin kevyitä kävelyjä, kuten lenkkeilyä tai vastaavaa. Silloin tämä on täydellinen treeniväline kävelyjen maksimoimiseksi! Aloita muutamalla kilolla ja lisää sitä vähitellen vahvistuessasi. Tällä tavoin saat mahdollisimman paljon irti päivittäisistä kävelyistäsi!

Mitä treenaa painoliivillä?

Yleinen väärinkäsitys tämän treenivälineen suhteen on, että sitä voivat käyttää vain hyvin treenatut ja kokeneet urheilijat. Tämä ei tietenkään pidä paikkaansa! Riippumatta siitä, kuljetko vain pari kilometriä lounastauolla, treenaatko mäkivetoja tai panostatko crossfitiin, painoliivi voi olla sinua varten. Koska se on niin monipuolinen, voit käyttää sitä lähes milloin tahansa, ja siitä voi olla hyötyä sekä vähemmän että enemmän harjoitetuille.

Aivan riippuen siitä, milloin ja miten käytät liiviä, treenaat eri kehon osia eri tavoin. Jos otat sen mukaan juoksuharjoitukseen, vahvistat sekä lihaksia että kuntoa ja räjähtävyyttä. Jos käytät sitä kävelyllä, poltat huomattavasti enemmän kaloreita ja treenaat kestävyyttä kunnolla. Nyrkkeilyharjoittelun aikana se voi parantaa räjähtävyyttäsi ja voimaasi.

Crossfitissä tämä on yksi suosituimmista treenivälineistä! Crossfit koostuu monista erilaisista liikkeistä, harjoituksista ja liikkeistä. Lisäämällä ylimääräistä kuormitusta voit saada enemmän irti jokaisesta liikkeestä ilman, että itse asiassa teet mitään erilaista.

Nyrkkeily on myös erittäin vaativa laji, sekä fyysisesti että henkisesti, ja sekä kunto että voima joutuvat koetukselle. Lisäämällä painoa voit saada mahdollisimman paljon irti harjoittelusta, jotta ottelussa tuntuisit kevyemmältä, vahvemmalta ja nopeammalta!

Toisin sanoen: käyttäessäsi painoliiviä treenaat lähes kaikkea! Siksi se on niin suosittu, kaikkien keskuudessa.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.fi