Osta Highly Branched Cyclic Dextrin | Tillskottsbolaget.fi
Ilmainen toimitus yli 50 euro ostoksille
Bonus tuotteet
Pisteit kaikista ostoksistasi
Valuutta currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Ilmainen toimitus yli 50 euro ostoksille Bonus tuotteet Pisteit kaikista ostoksistasi
Luokat

Highly Branched Cyclic Dextrin

Highly Branched Cyclic Dextrin on hiilihydraatti ja ainutlaatuinen dekstriinin muoto, joka on erityisen suosittu lisäravinteena urheilijoilla ja kehonrakentajilla. Sen ainutlaatuisen rakenteen ansiosta se imeytyy erittäin hyvin ja hajoaa sekä imeytyy nopeasti kehossa. Toisin kuin muut nopeat hiilihydraatit, se on hellä vatsalle ja pitää verensokerin korkealla ja vakaana koko harjoituksen ajan. Osta Highly Branched Cyclic Dextrin meiltä Tillskottsbolagetista!
Jrjestlj
SOLID Nutrition BLACK LINE H.B.C.D, 900 g
16
Highly Branched Cyclic Dextrin on korkealaatuinen hiilihydraattilisä, joka tarjoaa nopeaa ja ...
€26 (€31)
Star Nutrition Highly Branched Cyclic Dextrin, 400 g
Highly Branched Cyclic Dextrin on Star Nutrition hiilihydraatti, joka sopii hyvin ennen, aikana ja...
€16
Osta!
Tietoja
SSN Carbs+ - Cluster Dextrin, 900 g
26
Highly branched cyclic dextrin on ainutlaatuinen korkealaatuinen hiilihydraatti.
€23 (€31)
Applied Nutrition Carb-X, 1200 g
Applied Nutrition Carb-X 100% Highly Branched Cyclic Dextrin Carbs koostuu Cluster Dextrin®:s...
€33

Mikä on Highly Branched Cyclic Dextrin?

Highly branched Cyclic Dextrin (HBCD) on hiilihydraattilähde, joka on erityisen suosittu kovaa treenaavien yksilöiden keskuudessa, erityisesti kehonrakentajien ja urheilijoiden. Se on dextrinin muoto, ainutlaatuinen sellainen. Se on haarautunut ketju glukoosimolekyylejä, jotka kaikki ovat sitoutuneet ns. sykliseen rakenteeseen.

Tämä rakenne erottaa sen muista hiilihydraateista siten, että sen energiansaanti on äärimmäisen nopeaa. Se hajoaa ja imeytyy nopeasti kehoon, samalla kun se on hyvin hellä vatsalle. Tämä yhdistelmä on hyvin harvinainen hiilihydraattilisissä.

Koska se voi tarjota lihaksille nopeaa energiaa, mutta myös ylläpitää tasaisen verensokeritason harjoituksen aikana, sen käyttö fyysisen aktiivisuuden aikana on suosittua. Yleistä on käyttää sitä yhdessä esimerkiksi pre-workoutin, aminohappojen tai muiden kanssa.

Onko syklisellä dekstriinillä hyötyä?

HBCD on sekä hyvä että suosittu lisäravinne, erityisesti kun kyse on treeni- ja fitness-maailmasta. Tähän on useita syitä, mutta ennen kaikkea sen positiivisten vaikutusten vuoksi sekä suorituskykyyn että glykogeenin täydennykseen ja palautumiseen.

Yksi etu on sen nopea imeytyminen ja se, että sen hajoaminen ja imeytyminen kestää nopeasti. Tämä tekee siitä nopean hiilihydraattilähteen, joka sopii täydellisesti nautittavaksi ennen ja/tai treenin aikana.

Toinen etu on, että se on erittäin hellä vatsalle, mikä on kaukana muista vastaavista lisäravinteista. Tämä johtuu sen matalasta osmolaliteetista, mikä tarkoittaa, että se kulkee nopeammin vatsan läpi aiheuttamatta turvotusta tai epämukavuutta. Tämä tekee siitä suositun valinnan niille, joilla on herkkä vatsa.

Mitä Highly Branched Cyclic Dextrin tekee?

Highly branched Cyclic Dextrin on hiilihydraatti, jota käytetään pääasiassa lisäravinteena, erityisesti urheilijoilla tai kovaa treenaavilla yksilöillä. Tämän syynä on sen monet edut sekä suorituksen että palautumisen kannalta treenin yhteydessä.

Muun muassa se voi parantaa kestävyyttäsi jatkuvasti tarjoamalla energiaa lihaksille ja pitämällä verensokeritasosi tasaisena koko treenin ajan. HBCD:llä on todettu olevan hitaampi verensokerivaste verrattuna vastaaviin hiilihydraattilähteisiin. Tämä johtaa vähemmän nopeisiin verensokerin vaihteluihin. Tämän ansiosta voit parantaa merkittävästi kestävyyttäsi pidemmillä juoksuilla, treeneillä tai vastaavilla!

Ei vielä siinä, sen kyvyn ansiosta täyttää lihasten glykogeenivarastot nopeasti harjoituksen jälkeen voi myös vaikuttaa positiivisesti palautumiseesi! Glykogeeni on kehon tärkein energianlähde, erityisesti intensiivisen harjoittelun aikana, ja täyttämällä nämä varastot nopeasti treenin jälkeen kehosi voi valmistautua nopeammin seuraavaan fyysiseen ponnistukseen. Tästä syystä se sopii erittäin hyvin sinulle, joka treenaa sekä usein että kovaa ja intensiivisesti!

Mikä ero on HBCD:llä ja maltodekstriinillä?

Maltodekstriini ja Highly Branched Cyclic Dextrin ovat kaksi hiilihydraattilähdettä, joita usein verrataan. Ne ovat molemmat suosittuja fitness-alalla, ja niillä on paljon yhteistä, mutta niissä on myös useita eroja.

Ennen kaikkea absorptiovauhti on suuri ero, tämä johtuu niiden erilaisesta molekyylirakenteesta. Koska HBCD on sekä voimakkaasti haarautunut että syklinen, se voidaan hajottaa ja imeytyä nopeammin kuin maltodekstriini. Tässä mielessä HBCD on ehdottomasti suositeltavampi, erityisesti intensiivisen harjoittelun aikana.

Kun tarkastelemme lisäravinteiden käyttöä, ne ovat suhteellisen samankaltaisia, koska molemmat käytännössä käytetään energian lisäämiseen ennen tai treenin aikana. Maltodekstriini on kuitenkin suosittua kestävyysurheilijoilla, kun taas Highly Branched Cyclic Dextrin on tullut suosituksi erityisesti kehonrakentajien ja fitness-urheilijoiden keskuudessa. Miksi? Todennäköisesti sen nopean imeytymisen, alhaisen vaikutuksen verensokeriin ja yleisen korkean laadun vuoksi.

Toinen ero on hinta. Maltodekstriini on huomattavasti halvempaa, mutta sillä on myös alempi laatu.

Kuinka paljon Highly Branched Cyclic Dextrinia?

Kuten muidenkin lisäravinteiden kanssa, suositeltu annostus vaihtelee henkilöstä toiseen. Se voi riippua painosta, aktiivisuustasosta, treenitavoitteista ja käytön tarkoituksesta. Yleinen suositus hiilihydraateille on noin 0.5 - 1 grammaa per kilo kehonpainoa ennen treeniä. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi 80 kg painava henkilö tulisi nauttia noin 40 - 80 grammaa.

Mutta tämä vaihtelee sekä henkilöstä toiseen että valmistajasta toiseen. Monet valmistajat suosittelevat 20-30g HBCD: tä per annos. Älä koskaan ylitä suositeltua annosta ja kokeile eri annostuksia, saatat tarvita enemmän tai vähemmän kuin luulit saavuttaaksesi täyden vaikutuksen. Voit myös kokeilla yhdistää sen muiden lisäravinteiden kanssa. Yleistä on esimerkiksi nauttia sitä yhdessä yhden tai useamman aminohapon ja/tai suorituskykyä parantavan lisäravinteen kanssa, kuten kofeiini, synefriini tai PWO. Tällä tavoin sinulla on optimaaliset edellytykset suorittaa huippuluokan koko treenin ajan.

Kokeile myös eri ajoituksia. Kokeile ottaa sitä kauemmin ennen treeniä, lähempänä treeniä, treenin aikana jne. Katso mikä sopii sinulle, kehollesi ja treenitavoitteillesi parhaiten!

Miksi Highly Branched Cyclic Dextrin on hyvä treenatessa?

Hyödyt Highly Branched Cyclic Dextrinin käytöstä treenin aikana ovat moninaiset. Se voi tarjota sekä nopeaa että helposti saatavilla olevaa energiaa, parantaa kestävyyttäsi, suorituskykyäsi ja palautumistasi. Lyhyesti sanottuna se voi parantaa suorituskykyäsi ja maksimoida treenituloksesi. Toinen etu on juuri sen helppo sulavuus ja hellävarainen vatsalle. Ja koska se on mauton, voit helposti yhdistää sen esimerkiksi aminohappojen kanssa, joita juot treenin aikana!

Erityisen suosittua se on kehonrakentajien ja fitnessurheilijoiden keskuudessa, mutta se sopii myös sinulle, joka keskittyy enemmän kestävyysharjoitteluun tai vastaavaan. Aina kun tarvitset nopeaa, helposti saatavilla olevaa ja pitkäkestoista energiaa, tätä suositellaan. Ja sinun ei tarvitse huolehtia mahastasi, koska se on yksi markkinoiden ehdottomasti hellävaraisimmista hiilihydraattilisäravinteista.

Onko HBCD laillista?

HBCD on hiilihydraattilisä, jota on täysin laillista käyttää. Se ei ole doping-luokiteltu eikä kielletty aine. Ruotsissa meillä on myös erityisiä sääntöjä ja vaatimuksia sekä tuotannolle että laadulle!

Onko HBCD nopea hiilihydraattilähde?

Kyllä, sitä pidetään nopeana hiilihydraattilähteenä. Tämä johtuu sen molekyylirakenteesta, joka mahdollistaa sen, että se hajoaa ja imeytyy nopeasti vatsassa. Se tarjoaa siis energiaa nopeasti ja varmistaa sitten, että verensokeritasot pysyvät tasaisina. Tällä tavoin saat energiaa pian lisäravinteiden ottamisen jälkeen, mutta vältyt keskeytyksiltä treenin aikana, mikä voi tapahtua muiden vastaavien lisäravinteiden kanssa.

Toisin sanoen se on erittäin tehokas hiilihydraattilähde ottaa ennen ja jälkeen treenin!

Milloin Highly Branched Cyclic Dextrinia tulisi ottaa?

Tätä hiilihydraattilisä voidaan ottaa milloin tahansa tarvitset nopeaa ja pitkäkestoista energiaa, etenkin treenin tai kilpailun yhteydessä. Voit esimerkiksi ottaa sen hetki ennen juoksua, osallistumista voimakilpailuun tai vain kovaa jalkatreeniä. Toisin sanoen aina kun harjoittelet tai kilpailet ja suoritat intensiivistä fyysistä harjoitusta!

Jotta saat maksimaalisen vaikutuksen, sinun tulisi ottaa se juuri treenin tai muun fyysisen toiminnan yhteydessä, koska se on suunniteltu juuri tätä varten.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.fi